top of page

Judith Voogt

Fysio Voogt-8.jpg

Mijn naam is Judith Voogt en in 2021 heb ik de praktijk opgericht. Ik ben ambitieus, enthousiast en leergierig. 

In 2009 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. In 2010 heb ik de cursus tot oedeemtherapeut in Antwerpen afgerond en in 2013 heb ik Master titel mogen behalen als manueel therapeut. 

Daarna heb ik alle 3 de cursussen dry needling gevolgd waardoor ik dry needling mag toepassen in de kaak, hoog in de nek, parallel aan de wervelkolom, bil, armen en benen. 

In 2022 heb ik de cursus tot mammacare adviseur afgerond. Deze cursus is een verlengstuk op mijn werkzaamheden als oedeemtherapeut waar ik met name lymfedrainage toepas bij vrouwen die borstkanker hebben gehad. Als mammacare adviseur kan ik een gedeeltelijke of een gehele borstprothese aanmeten in combinatie met prothese lingerie. Meer informatie kunt u vinden op www.ciaobellamammacare.nl 

Ramona Nieuwenhuizen

Ramona is in 2015 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam en ze is sinds november 2021 werkzaam bij Fysiotherapie Voogt. Ramona heeft de cursussen 'Fysiotherapie bij oncologische patiënten', 'Beweegprogramma oncologie' en 'Behoud van fysieke fitheid tijdens chemotherapie' gedaan. Zij verzorgt dan ook de oncologische revalidatie binnen de praktijk. 

U kunt bij Ramona terecht voor een breed scala aan klachten, variërend van wervelkolom-gerelateerde klachten tot aan pijnklachten aan de schouder, heup en knie! Daarnaast doet Ramona ook dry needling en shockwave therapie.

Fysio Voogt-14.jpg
Fysio Voogt-19.jpg

Deborah van der Wal

Deborah werkt sinds mei 2022 bij Fysiotherapie Voogt. Als algemeen fysiotherapeut kan zij u helpen bij diverse klachten. Deborah is als een vis in het water wat betreft oefentherapie: ze heeft een actieve benadering in het beïnvloeden van uw gezondheidsprobleem. Voor sportgerelateerde pijn- en/of bewegingsklachten bent u bij haar aan het juiste adres. Daarnaast heeft Deborah cursus gevolgd waardoor ze mensen met COPD en longaandoeningen goed kan behandelen. Ook verzorgt Deborah de shockwave therapie. 

 

In de toekomst wil ook zij graag de cursus dry needling gaan doen en heeft ze de ambitie om een masteropleiding te volgen.

bottom of page