top of page

Judith Voogt

Fysio-, oedeem- en manueeltherapeut. 

Dry needling, shockwave, Mulligan therapie

Mammacare adviseur

Fysio Voogt-8.jpg

Mijn naam is Judith Voogt en in 2021 heb ik de praktijk opgericht. Ik ben ambitieus, enthousiast en leergierig. 

In 2009 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. In 2010 heb ik de cursus tot oedeemtherapeut in Antwerpen afgerond en in 2013 heb ik Master titel mogen behalen als manueel therapeut. 

Daarna heb ik alle 3 de cursussen dry needling gevolgd waardoor ik dry needling mag toepassen in de kaak, hoog in de nek, parallel aan de wervelkolom, bil, armen en benen. 

In 2022 heb ik de cursus tot mammacare adviseur afgerond. Deze cursus is een verlengstuk op mijn werkzaamheden als oedeemtherapeut waar ik met name lymfedrainage toepas bij vrouwen die borstkanker hebben gehad. Als mammacare adviseur kan ik een deel- of een gehele borstprothese aanmeten in combinatie met prothese lingerie. Meer informatie kunt u vinden op www.ciaobellamammacare.nl 

Ramona Nieuwenhuizen

Fysiotherapeut

Oncologische revalidatie, dry needling, shockwave

Ramona is in 2015 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam en ze is sinds november 2021 werkzaam bij Fysiotherapie Voogt. Ramona heeft de cursussen 'Fysiotherapie bij oncologische patiënten', 'Beweegprogramma oncologie' en 'Behoud van fysieke fitheid tijdens chemotherapie' gedaan. Zij verzorgt dan ook de oncologische revalidatie binnen de praktijk. 

U kunt bij Ramona terecht voor een breed scala aan klachten, variërend van wervelkolom-gerelateerde klachten tot aan pijnklachten aan de schouder, heup en knie! Daarnaast doet Ramona ook dry needling en shockwave therapie.

Fysio Voogt-14.jpg
foto esther.jpg

Esther Beersma

Fitcoach, fitnesstrainer A i.o. en mammacare adviseur i.o. 

Esther werkt als fitcoach op maandag, dinsdag en vrijdag. Op vrijdag combineert zij haar werkzaamheden met mammacare waarvoor zij momenteel in opleiding is. 

Fanina Breet

Fitcoach, sportmasseur

Fanina werkt als fitcoach op woensdag, donderdag en zaterdag. Op de overige dagen werkt zij als sportmasseur in haar eigen praktijk in Brielle. 

foto fanina.jpg
foto.png

Natascha van Engeldorp Gastelaars

Fitcoach, fitness trainer

Natascha is een ervaren fitness instructeur en houdt zich graag bezig met voeding. Ze is aanwezig op woensdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend

bottom of page